Eddie 8103 Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Witam mam problem z okablowaniem kupiłam wieże technics na allegro że złymi kablami i teraz nie wiem jakie kupić z jednej strony muszą być 4 kabelki a z drugiej 2 znalazłam na best audio nazywaja się rondo supra 4*2,5mm.i nie wiem czy nie będą za grube.prosze o pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 23 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2017 Zamieść zdjęcia tyłu kolumn-z widocznymi zaciskami głośnikowymi oraz tyłu wieży. Jaki to jest model Technicsa? Jeśli w kolumnach są gniazda na 4 kable (zapewne 2 czerwone i 2 czarne), a w wieży dwa (czerwony + czarny) to pewnie będzie potrzebny kabel głośnikowy bi-wire ("wygooglujesz" to sobie) albo zworki do kolumn (łączysz czerwony z czerwonym, a drugą czarny z czarnym). Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts