rapster15 Napisano 30 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2017 Nie znam się zbyt dobrze na sprzęcie audio tylko chce kupić kolumny ze wzmacniaczem. Chciałbym się zapytać o to co jest w tytule czyli jaki wzmacniacz dobrać do Taga Harmony TAV-406 v.2 Oczywiście z chęcią rozważe i przyjmę wasze propozycje jeżeli znacie inne/lepsze stereo (kolumny + wzmacniacz) do max 1100 zł ale najchętniej do tysiąca a jestem pewien że znacie/znajdziecie inne rozwiązania inne modele. Moje wymagania względem stereo to: -kolumny muszą mieć bardzo dobry bass (w tej cenie) -zestaw 2 kolumn najlepiej podłogowych ( ewentualnie podstawkowe, ale min. 7" ) -i przede wszystkim nie przekroczyć budżetu zawartego powyżej Wiem, że większość powie mi, że dobry wzmacniacz to min 700, 800... zł, ale nie jestem wielkim audiofilem i wystarczy, że kolumny z nim będą dobrze współgrały i nie musi robić nie wiem jak dobrej przestrzennej sceny a i tak najprawdopodobniej będzie to wzmacniacz przejściowy i w przyszłości będę miał lepszy. Bardzo oczekuje waszych odp. i porad. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Żuberek Napisano 3 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2018 Dobry bass?? W jakim sensie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapster15 Napisano 3 stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2018 52 minuty temu, Rafał Żuberek napisał: Dobry bass?? W jakim sensie ? Chodzi mi o to, żeby miały soczysty, głęboki oraz nisko shodzący bass ( powiedzmy, że moje minimum to takie 40Hz a idealnie to 30Hz i niżej , a głośniki niskotonowe muszą mieć min 6" i wyżej ). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts