stworek Napisano 1 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2018 (edytowany) Przeszukałem forum ale nie przyniosło to żadnych rezultatów, w sieci o Sansui R50 również nie jest ich dużo a jak są to niezbyt pochlebne bo model niszowy. Trafia się okazja nabycia tego ampli za stosunkowo niewielkie pieniądze w granicach 300zł i z okazji tej skorzystam. Czego mogę się spodziewać porównując go do Yamahy RX396RDS? Edytowano 1 stycznia 2018 przez stworek edycja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2018 (edytowany) Jest duzo informacji w sieci. Tu podsylam Ci link do testu. Choć nie bralbym na poważnie testu czlowieka, ktory slucha muzyki z tak dlugim poglosem w swoim pomieszczeniu. https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DZ6FvYzE1Nv8&ved=0ahUKEwjU9IqstbbYAhVMKFAKHeKCBvkQwqsBCEswCg&usg=AOvVaw3rLVHK1aY9euIm66yBU7MG Czy jest to okazja? Myslę, ze to normalna cena. Edytowano 1 stycznia 2018 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stworek Napisano 1 stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 stycznia 2018 (edytowany) Testy na YT widziałem, takich próbek jest więcej ale barierą jest niestety język. Sansui trafi do kolekcji, posiadam już wzmacniacz Fonika i stary tuner Sharpa, kolumienki od wieży no-name ale w komplecie generują dźwięk który w jeszcze lepszym brzmieniu odpowiadałby mi. Mam nadzieję że R50 takim mimo najniższej półki dysponuje. Na forum brytyjskim znalazłem nie pochlebne opinie m.in. dotyczące tego że obudowa jest wytłoczona z blachy, o ile translator w miarę dobrze to przetłumaczył Edytowano 1 stycznia 2018 przez stworek edycja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts