StaryWilk Napisano 3 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2018 Witajcie, słucha ktoś z forumowiczów muzyki chrześcijańskiej? Coś na zachętę z mojej strony - Z poezji śpiewanej, wspominana tutaj przeze mnie Antonina Krzysztoń: Bardziej "Kościelnie", "scholkowo", uwielbieniowo: Od czasu do czasu słucham zespółów np. Wspólnota Miłości Ukrzyżowej, TGD, czy exodus 15: Praktycznie w każdym gatunku coś znajdziemy z rocka, czy ostrzejszych klimatów też, przykładowo: Ktoś jeszcze słucha chrześcijańskiej muzyki oprócz mnie? Chciałby coś ciekawego zarzucić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 10 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2018 Jest sporo dobrych wykonań "AVE MARIA" Zresztą ogólnie zespól "The Priest" też się mieści w tytułowym nurcie. A z innych wykonań tego bardzo popularnego utworu jest np. Pavarotti, Andrea Bocelli, Jennifer Rush, Celine Dion czy wykonania z towarzyszeniem orkiestry jak Andre Rieu (śpiewa Mirusia) Pozdrawiam PS. To tak na początek - czekając aż się inni wypowiedzą... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts