Abigail Dostojewski Napisano 4 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2018 Witam chciałem się spytać ile warty może być zestaw głośnikowy Logitech X-540, w bardzo dobrym stanie ( praktycznie nie używany ). Z góry dziękuje za odpowiedz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StaryWilk Napisano 4 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2018 Witaj, wpisywales na allegro czy Olx? Jest trochę ofert. Najwięcej z przedzialu 100-200 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abigail Dostojewski Napisano 4 stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia 2018 1 godzinę temu, StaryWilk napisał: Witaj, wpisywales na allegro czy Olx? Jest trochę ofert. Najwięcej z przedzialu 100-200 zł. Dlatego przez taką rozbieżność cenową nie wiem ile max. mogę licytować, jak myślisz 160zł nie przepłacę za taki zestaw? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StaryWilk Napisano 4 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2018 Musisz sam ocenić ile są dla ciebie warte. Co najwyżej możesz stracić kilka dyszek, gdyby Ci się nie spodobały. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts