Rafał Czech #1 Napisano 4 stycznia 2018 Poszukuję jakiś sprzęt do 1000 zł. Stary bubel się spalił i żal go naprawiać więc chcę zainstalować w coś lepszego. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oxywie #2 Napisano 4 stycznia 2018 Albo jakieś szczegóły, albo kup coś lepszego Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aenneus #3 Napisano 4 stycznia 2018 Słuchałem mini zestawów typu denon f 107 , fajnie wykonane, łatwe do podłączenia ale.... Pioneer a20 i Paradigm Atom V7 przebiły każdy mini zestaw którego słuchałem. A ostatnio obsłużyły imprezę sylwestrową na 20 m2 i też niczego dźwiękowi nie brakowało. Działa to u mnie zamiast kina domowego. Jak brakuje basu, wystarczy włączyć loudness. Fakt, wydałem na całość trochę więcej. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafał Czech #4 Napisano 5 stycznia 2018 Zastanawiałem się nad Denon x m 40. Zależy mi aby sprzęt grał dobrze a nie za głośno . Pokój ma 17 m . Chcę podpiąć do niego gramofon. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach