Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam,

chwilę temu zakupiłem sprzęt Yamaha RX V383 i mam z nim trochę problemów. Po pierwsze słabo odbiera mi radio pomimo dobrze podłączonej anteny. Nawet ostatnio ją przedłużyłem i bez zmian. 

Kolejnym problemem jest parowanie pilotów. Jak sparować pilot amplitunera z odtwarzaczem blu-ray Yamahy BDS477. 

Czy mogę sparować pilot z telewizora Philips 50PFH6550/88 (chodzi chociaż o regulowanie głośnością w amplituberze) maksymalne ograniczenie pilotów. 

DZIĘKUJĘ ZA POMOC.

Napisano

też mam problem ale z yamahą rx-v683,chyba jest w niej uszkodzony procesor dzwięku,oglądam film w dolby digital i zanika efekt WOW,dźwięk zaczyna być plastikowy bez efektów,tak samo dzieje się w stereo!dzwoniłem do yamahy polska ale twierdzą że to niemożliwe i co z tym zrobić,sprzęt ma miesiąc

• 2 years later...
Napisano

mam problem z yamaha v 383 caly czasz sie restetuje na czym polega cały problem???? 

Dnia 7.01.2018 o 10:41, kubas007 napisał:

też mam problem ale z yamahą rx-v683,chyba jest w niej uszkodzony procesor dzwięku,oglądam film w dolby digital i zanika efekt WOW,dźwięk zaczyna być plastikowy bez efektów,tak samo dzieje się w stereo!dzwoniłem do yamahy polska ale twierdzą że to niemożliwe i co z tym zrobić,sprzęt ma miesiąc

Mam yamaha v383 dałem na gwarancję bo się resetował aż w końcu się nie wlonczyl mueili że to spadek napięcia i następnym razem sam będę płacił za naprawę przysłali spowrotem amplituder dalej się resetuje cały czas i nie wiem co robić wysłać im ponownie czy jak myślicie mam gwarancję a piszą tak żebym płacił 

Napisano

Kto Ci tak powiedział?

Jak się resetuje?

Chodzi i bach reset?

Co ma do tego spadek napięcia? Gasi się?

To jeżeli to się tak dzieje od razu po zwrocie to korzystaj z rękojmi.

Nie gwarancji oddaj i żądaj zwrotu pieniędzy. Towar nie spełnia wymogów i jest wadliwy.

Pozdrawiam