WładcaWideł Napisano 7 stycznia 2018 Napisano 7 stycznia 2018 Witam, chwilę temu zakupiłem sprzęt Yamaha RX V383 i mam z nim trochę problemów. Po pierwsze słabo odbiera mi radio pomimo dobrze podłączonej anteny. Nawet ostatnio ją przedłużyłem i bez zmian. Kolejnym problemem jest parowanie pilotów. Jak sparować pilot amplitunera z odtwarzaczem blu-ray Yamahy BDS477. Czy mogę sparować pilot z telewizora Philips 50PFH6550/88 (chodzi chociaż o regulowanie głośnością w amplituberze) maksymalne ograniczenie pilotów. DZIĘKUJĘ ZA POMOC. Odpisz, cytując
kubas007 Napisano 7 stycznia 2018 Napisano 7 stycznia 2018 też mam problem ale z yamahą rx-v683,chyba jest w niej uszkodzony procesor dzwięku,oglądam film w dolby digital i zanika efekt WOW,dźwięk zaczyna być plastikowy bez efektów,tak samo dzieje się w stereo!dzwoniłem do yamahy polska ale twierdzą że to niemożliwe i co z tym zrobić,sprzęt ma miesiąc Odpisz, cytując
V 383 Napisano 18 stycznia 2020 Napisano 18 stycznia 2020 mam problem z yamaha v 383 caly czasz sie restetuje na czym polega cały problem???? Dnia 7.01.2018 o 10:41, kubas007 napisał: też mam problem ale z yamahą rx-v683,chyba jest w niej uszkodzony procesor dzwięku,oglądam film w dolby digital i zanika efekt WOW,dźwięk zaczyna być plastikowy bez efektów,tak samo dzieje się w stereo!dzwoniłem do yamahy polska ale twierdzą że to niemożliwe i co z tym zrobić,sprzęt ma miesiąc Mam yamaha v383 dałem na gwarancję bo się resetował aż w końcu się nie wlonczyl mueili że to spadek napięcia i następnym razem sam będę płacił za naprawę przysłali spowrotem amplituder dalej się resetuje cały czas i nie wiem co robić wysłać im ponownie czy jak myślicie mam gwarancję a piszą tak żebym płacił Odpisz, cytując
S4Home Napisano 21 stycznia 2020 Napisano 21 stycznia 2020 Kto Ci tak powiedział? Jak się resetuje? Chodzi i bach reset? Co ma do tego spadek napięcia? Gasi się? To jeżeli to się tak dzieje od razu po zwrocie to korzystaj z rękojmi. Nie gwarancji oddaj i żądaj zwrotu pieniędzy. Towar nie spełnia wymogów i jest wadliwy. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts