Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :) Stoję na trudnej dla laika drodze wyboru głośników. Najpierw przedstawię wam na czym mi zależy. Muzyki słucham kilka godzin dziennie, i nierzadko jest u mnie w domu głośno. Poza tym w weekendy wpadają znajomi, i lubię wtedy zażyć nieco więcej basu. Ale potrzebuję również na codzień delikatniejszych tonów. Ponadto oglądam sporo filmów. W tej cenie absolutnie nie spodziewam się cudów, nie trzeba mnie o tym uświadamiać jak to mają w zwyczaju niektórzy na forach. Po prostu chciałbym wybrać najlepszą opcję z możliwych. A więc po całym dniu zostały mi te trzy zestawy:

1.  FENDA R30BT 2.0                 Link  
  2. Sven MS-2100 2.1                  Link
  3. Modecom MC-MHF60U  2.1     Link

Po recenzjach Fendy wydają się najlepsze, ale obawiam się że faktycznie zabraknie mi basu stąd też propozycje tych dwóch 2.1 Będę wszystkim bardzo wdzięczny za pomoc.

#Edit. Aktualnie jechałem na logitechach z506. i laptopowej karcie dźwiękowej. Pytanie, czy warto do którychś z wymienionych głośników zainwestować kartę na usb? +- chciałbym na wszytko przeznaczyć 400zł

Edytowano przez UniVersal
Napisano

Cześć,

Niestety tutaj nie pomożemy. To forum miłośników audio i sprzętu domowego, a nie komputerowego. Myślę, że prędzej dowiesz się na forum związanym z komputerami. Serio :)

Ewentualnie pozostaje wizyta w sklepie, gdzie mają tego typu sprzęt. Media, Saturn, Euro powinny pomóc ci w podjęciu decyzji.

Piotrek