UniVersal Napisano 10 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2018 (edytowany) Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Stoję na trudnej dla laika drodze wyboru głośników. Najpierw przedstawię wam na czym mi zależy. Muzyki słucham kilka godzin dziennie, i nierzadko jest u mnie w domu głośno. Poza tym w weekendy wpadają znajomi, i lubię wtedy zażyć nieco więcej basu. Ale potrzebuję również na codzień delikatniejszych tonów. Ponadto oglądam sporo filmów. W tej cenie absolutnie nie spodziewam się cudów, nie trzeba mnie o tym uświadamiać jak to mają w zwyczaju niektórzy na forach. Po prostu chciałbym wybrać najlepszą opcję z możliwych. A więc po całym dniu zostały mi te trzy zestawy: FENDA R30BT 2.0 Link Sven MS-2100 2.1 Link Modecom MC-MHF60U 2.1 Link Po recenzjach Fendy wydają się najlepsze, ale obawiam się że faktycznie zabraknie mi basu stąd też propozycje tych dwóch 2.1 Będę wszystkim bardzo wdzięczny za pomoc. #Edit. Aktualnie jechałem na logitechach z506. i laptopowej karcie dźwiękowej. Pytanie, czy warto do którychś z wymienionych głośników zainwestować kartę na usb? +- chciałbym na wszytko przeznaczyć 400zł Edytowano 11 stycznia 2018 przez UniVersal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2018 Cześć, Niestety tutaj nie pomożemy. To forum miłośników audio i sprzętu domowego, a nie komputerowego. Myślę, że prędzej dowiesz się na forum związanym z komputerami. Serio Ewentualnie pozostaje wizyta w sklepie, gdzie mają tego typu sprzęt. Media, Saturn, Euro powinny pomóc ci w podjęciu decyzji. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts