TKH Napisano 24 listopada 2024 Udostępnij Napisano 24 listopada 2024 Szukam jednego miejsca. Ktoś coś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirko Napisano 26 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2024 ja też chętnie dołączę , mogę płacić kwartalnie lub miesięcznie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirko Napisano 27 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2024 Dnia 26.12.2024 o 13:03, pirko napisał: ja też chętnie dołączę , mogę płacić kwartalnie lub miesięcznie wykupiłem własne , jak ktoś potrzebuje to zapraszam, uczciwa cena Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel0115 Napisano 9 stycznia Udostępnij Napisano 9 stycznia Dnia 27.12.2024 o 19:53, pirko napisał: wykupiłem własne , jak ktoś potrzebuje to zapraszam, uczciwa cena Można prosić o szczegóły jestem zainteresowany pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel0115 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Czy ktoś posiada wolne konto Tidal jestem zainteresowany Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts