Darek_F Napisano 14 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2018 Cześć, subskrybuję TIDAL i ostatnio pomyślałem, że fajnie byłoby zakupić plan rodzinny za 60 zł do którego można dodać jeszcze pięciu "członków rodziny" - w sumie wyszłoby po 10 zł na głowę. Poszukuję 4 osoby - jedną już mam. Czy są jacyś chętni? Każdy dostaje indywidualne konto i nie musi go z nikim dzielić. Pozdrawiam Darek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacobs Napisano 3 lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 lutego 2019 Sorki, że odkopuję temat, ale jest chyba właściwy. Szukam 2 osób do konta rodzinnego w Tidalu Hi-fi. 3 osoby już są. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacobs Napisano 5 lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 lutego 2019 Dzięki za zainteresowanie. Kółko zamknięte Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopen Napisano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2019 Również szukam osób do przyłączenia się do konta rodzinnego tidal hi-fi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 13 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2019 Poszukaj na allegro subskrypcji, kupisz taniej. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacobs Napisano 13 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2019 Taniej ale co 3 miesiące trzeba zmienić login a co za tym idzie playlisty itp. Nie wiem czy to wygodne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 13 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2019 Najwygodniej wykupić swoją subskrypcję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 14 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2019 Ja nie mam z tym problemu 😁 20 godzin temu, Jacobs napisał: Taniej ale co 3 miesiące trzeba zmienić login a co za tym idzie playlisty itp. Nie wiem czy to wygodne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 14 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2019 Do migracji playlist to mam taką stronkę co można z każdej platformy zmigrować do dowolnej innej. Gdzieś na Macówce mam jak ktoś zainteresowany to mogę odszukać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 14 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2019 Znalazłem stronkę https://soundiiz.com/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kukocz Napisano 15 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2019 14 godzin temu, Inferno napisał: Znalazłem stronkę https://soundiiz.com/ Niestety dochodzi kolejny abonament, żeby korzystać z pełnej wersji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 15 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2019 Ja korzystałem z takiej, jak potrzebujesz darmową to musisz czegoś innego poszukać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2019 Kombinujecie koledzy jakby to kosztowało kilka stówek miesięcznie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopen Napisano 15 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2019 To jak, jest ktoś chętny do dołączenia do tidal family? Bo odbiegacie od tematu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciekk Napisano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2019 Dnia 11.08.2019 o 18:04, kopen napisał: Również szukam osób do przyłączenia się do konta rodzinnego tidal hi-fi. Cześć, temat dalej aktualny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJP Napisano 2 września 2019 Udostępnij Napisano 2 września 2019 Jestem chętny na hi-fi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 października 2019 Udostępnij Napisano 8 października 2019 Wykopane w netach - Tidal HiFi za darmoszkę teraz przez 180 dni https://offer.tidal.com/campaigns/5d94db3d5510860018cccd53/products?awc=17117_1570398940_464f9c0e16ca1d2d856537a56d698431&utm_campaign=digidip UK and USA - Incentivized&utm_medium=249371&utm_source=AWIN&utm_term=Generic_TextLink&geo=PL&campaignId=5d94db3d5510860018cccd53 Dajcie znać czy link działa bo ja poza Polską przez VPN mam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 8 października 2019 Udostępnij Napisano 8 października 2019 Sznurek działa i powyżej masz stronkę do migracji playlist 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Payek Napisano 9 października 2019 Udostępnij Napisano 9 października 2019 @JohnDoe Oferta już nieaktualna - "Ta oferta już wygasła". Wczoraj próbowałem z polskiego IP i maila bez sukcesów - proponowało 30 dniową promocję, więc raczej promo ograniczone geograficznie 😞 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 października 2019 Udostępnij Napisano 9 października 2019 @Payek faktycznie "ta oferta już wygasła". To była oferta na Polskę i mi wczoraj się udało załapać na 6 mcy. Trzeba było może odpalić przeglądarkę w trybie incognito bo jeśli już się logowałeś to mogły zostać ciastka. Szkoda, no ale trudno. A swoją drogą to dziwne że taka krótka ta oferta była. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 9 października 2019 Udostępnij Napisano 9 października 2019 Mnie się udało, podesłałem koledze i tak samo zrobił subskrypcję. Pierwsza opłata 5.04.2020 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 października 2019 Udostępnij Napisano 9 października 2019 (edytowany) Inferno i kolega dla mnie po piwku Ps, używałeś już tej strony - soundiiz - do transferu playlist? Czy to idzie gładko? Gdzieś czytałem że to płatna usługa. Zajmę się tym w weekend. Edytowano 9 października 2019 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 9 października 2019 Udostępnij Napisano 9 października 2019 🍺 spoko ślij adres na priva 🙂 mam abonament od kilku lat w TIDAL, jak zakładałem konto to nie było miesiąca za darmo teraz mam 6 miesięcy ! 18 minut temu, JohnDoe napisał: używałeś już tej strony - soundiiz Tak, już kilka razu w różne strony. Jest płatna ale płacisz za miesiąc 4,5$ i robisz co chcesz w ciągu tego miesiąca i tyle. Ja sobie transferowałem z Spotify do TIDAL moją playlistę taką na ponad 500 utworów 🙂 oraz parę fajnych playlist bo TIDAL jest dość ubogi... Tyle ze można to zrobić chyba lepiej niż to zrobiłem. Można zrobić synchro TIDAL do Soudiiz potem zmienić konto TIDAL i w drugą stronę. Ja robiłem to przez konto Spotify i poszło gładko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 października 2019 Udostępnij Napisano 9 października 2019 (edytowany) Dzięki za info. Zajmę się tym w wolnej chwili. Teraz kiedy mam Tidal "zapłacony" do kwietnia - myslę żeby może wykorzystać hajs na Qobuz. Mówią, że lepsza jakość, no i mniej rapu i hip-hopu Heh, dopiero zobaczyłem że teraz od kwietnia będę płacić PLN39.99 - to jest coś koło £8.30/mc. Dotąd płaciłem ponad dwa razy tyle bo £20. Kusi, kusi, kusi ten Qobuz teraz. Edytowano 9 października 2019 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Pawlik Napisano 10 października 2019 Udostępnij Napisano 10 października 2019 Panowie, a co robicie żeby zasybskrubować Qobuz w PL. VPN+ paypal? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts