Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Dlatego właśnie dajemy taką możliwość. Ale co mi się nie zgadza. Kolega pisze że Zensory najbardziej mu przypadku do słuchu, a Quantum gra dźwiękiem jaśniejszym, bardziej kontrolowanym, punktowym. Na pewno Heco jest bliższe Zensorom. Nie twierdzę, że 677 jest złe, bo to świetny wybór w ich cenie, i kto je kupił niech trzyma. Konie produkcji. Ale moim zdaniem to nie w tę stronę chciał iść kolega. Zgoda też z tobą. Mogę pożyczyć do domu 3 konstrukcje i kolega sam sprawdzi. A z tym crestivem to wiadomo przesadziłeś. :) Mam nadzieję, że inni też to wyłapią. 

Napisano

Nie chodziło mi o to że lepiej gra. Tylko że heco tak mnie zmęczyly że wolalem słuchać tego głośniczka :). Nie wiem może mam rzeczywiście inny słuch,  ale bardziej mi pasowało brzmienie dali do magnatow niż do heco. Porównywalem je bezpośrednio w domu. A nawet tak mi się trafiło że stały koło siebie i tylko kable podmieniałem :). Może akustyka taka u mnie jest, dlatego najlepiej słuchać w domu bo to wszystko zmienia. Salon a dom jak dla mnie dwa różne światy. Cieszy fakt że są takie salony jak państwa że można sprzęt wypożyczyc i za to wielkie brawa :)