S4Home Napisano 18 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2018 Dlatego właśnie dajemy taką możliwość. Ale co mi się nie zgadza. Kolega pisze że Zensory najbardziej mu przypadku do słuchu, a Quantum gra dźwiękiem jaśniejszym, bardziej kontrolowanym, punktowym. Na pewno Heco jest bliższe Zensorom. Nie twierdzę, że 677 jest złe, bo to świetny wybór w ich cenie, i kto je kupił niech trzyma. Konie produkcji. Ale moim zdaniem to nie w tę stronę chciał iść kolega. Zgoda też z tobą. Mogę pożyczyć do domu 3 konstrukcje i kolega sam sprawdzi. A z tym crestivem to wiadomo przesadziłeś. Mam nadzieję, że inni też to wyłapią. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greatweasel Napisano 18 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2018 Nie chodziło mi o to że lepiej gra. Tylko że heco tak mnie zmęczyly że wolalem słuchać tego głośniczka :). Nie wiem może mam rzeczywiście inny słuch, ale bardziej mi pasowało brzmienie dali do magnatow niż do heco. Porównywalem je bezpośrednio w domu. A nawet tak mi się trafiło że stały koło siebie i tylko kable podmieniałem :). Może akustyka taka u mnie jest, dlatego najlepiej słuchać w domu bo to wszystko zmienia. Salon a dom jak dla mnie dwa różne światy. Cieszy fakt że są takie salony jak państwa że można sprzęt wypożyczyc i za to wielkie brawa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2018 No i to jest doskonały przykład aby sprawdzać przed zakupem. Co jedyni uważają za wybitne, innych meczy i mają to za dno. Dlatego opinie przeczytanie w sieci są po prostu ..... Warte (nic) Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts