Math Napisano 23 maja 2008 Napisano 23 maja 2008 Dziś cały dzień siedziałem przy komputzerze oglądając przeróżne kolumny. Znalazłem takie kolumny podstawkowe :http://www.allegro.pl/item366256996_eltax_...wy_okazja_.htmlTanie, w drewnianych obudowach. Czy opłaca się je kupywać za 300zł czy są dosyć słabe ? Może ktoś ma ich zdjęcia i dane techniczne ? Nieznalazłem na google'ach. Jaki ampli pasowałby do tych kolumn ? Z tego co patrzyłem najtańsze są Sony i powinny wystarczać.Pozdrawiam Odpisz, cytując
audionet Napisano 23 maja 2008 Napisano 23 maja 2008 Cena super ,firma nie najgorsza .Ale zdjęcia podejrzane.Słowo drewno dotyczy koloru i wzoru folii.a więc nie wiadomo z czego są satelity .Poproś sprzedawcę o normalne fotki.i spytaj z czego są satelity. Odpisz, cytując
Math Napisano 24 maja 2008 Autor Napisano 24 maja 2008 Chyba są z drewna, ale warto zapytać. Od razu zapytam o wymiary i resztę danych technicznych. Mogłby ktoś podać jakiś koknretny model ampli do tego zestawu ? Najlepiej do 500zł.Pozdrawiam Odpisz, cytując
Math Napisano 2 czerwca 2008 Autor Napisano 2 czerwca 2008 A jak to jest z kolumnami podstawkowymi Kody ? Znalazłem zestaw AM-950. Czy podstawkowce wytwarzają choć trochę basu ? Jeszcze jedno pytanie : czy w takich zestawach subwoofer "goni" za resztą kolumn i czasami nie nadąża czy wszystko gra płynnie ?Pozdrawiam P.S. Polecilibyście mi jeszcze jakieś zestawy kolumn KD (podstawkowych z subwooferem) za niewielką cenę ? Odpisz, cytując
audionet Napisano 2 czerwca 2008 Napisano 2 czerwca 2008 Dobrze zestrojonego subwoofera w zestawie nie słychać.Ponieważ odpowiada on za bas przednie kolumny mogą być podstawkowe.Koda robi dobre kolumny. Odpisz, cytując
Math Napisano 3 czerwca 2008 Autor Napisano 3 czerwca 2008 O Kodach sporo się dowiedziałem od Perkoz_1, wystawił o nich bardzo dobrą opinię i wierze mu ;]. Jaki tani ampli polecilibyście do tych kolumn ? W większości będzie używany do muzyki, więc mozę coś z Sony'ego?Pozdrawiam P.S. Który zestaw wolelibyście ? Eltaxy czy Kody ? Odpisz, cytując
Recommended Posts