Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam. Ostatnio niestety musiałem oddać pożyczony interfejs audio E-mu 0202 i z powrotem jestem na kablu rca/aux podłączonym do laptopa niestety jest to obecnie dla mnie tragiczne słuchanie jak człowiek przyzwyczaił się do tej zewnętrznej karty. I powoli rozglądam się za czymś własnym, poszukałem po tym forum i innych forach informacji i polecanych DAC-ach niestety wiele jest poza moim budżetem. Czy w granicach 300 zł da się znaleźć coś używanego? Ewentualnie czy jest sens zbierać do CA magic100? A może kupić tego E-mu? Dac ma być na pewno na USB i mieć wyjście na rca. Jest w sumie tego tyle że nie wiem na czym zawiesić oko i czego ewentualnie szukać po używkach. Z góry dzięki za odpowiedź.

Napisano (edytowany)

Audiotrak Prodigy Cube Black Edition USB. Sam korzystam i uwazam go za bardzo sensowny w tych granicach cenowych tj. 350zl. Mozesz nawet pobawic sie w zmiane OPAMPA bez utraty gwarancji.

Edytowano przez 5k7
Napisano
2 godziny temu, 5k7 napisał:

Audiotrak Prodigy Cube Black Edition USB. Sam korzystam i uwazam go za bardzo sensowny w tych granicach cenowych tj. 350zl. Mozesz nawet pobawic sie w zmiane OPAMPA bez utraty gwarancji.

Dziękuję bardzo za odpowiedź, w sumie też go rozważałem ale jakoś nie mogłem dokopać się do jakiś sensownych opinii, może zbyt płytko szukałem, ale w takim razie się nim zainteresuje. 

Napisano
2 godziny temu, krzyobr napisał:

Prodigy zakupiony, jak na razie jestem mega zadowolony, w moim odczuciu lepszy jest niż E-MU. Dziękuję jeszcze raz i temat można zamknąć. Pozdrawiam 

Ciesze sie ze sie przekonales i jestes kolejnym zadowolonym posiadaczem :) Rowniez pozdrawiam