carlosuk Napisano 2 marca 2018 Udostępnij Napisano 2 marca 2018 Od ponad 14 miesięcy cieszyłem się samsungiem UE55KU6500 lecz nie zbyt długo,około 3 miesięcy temu najpierw pojawiły się 3 białe punkty,kropki a kilka tygodni temu w jednym miejscu zrobiło się białe rozmycie widoczne tylko na jasnym tle. Mial ktoś podobny problem z Samsungiem ? Czy jest to możliwe ze kolumienki stoją blisko TV ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzeej Napisano 2 marca 2018 Udostępnij Napisano 2 marca 2018 Zgłaszaj do reklamcji. Wymianą Ci matrycę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosuk Napisano 2 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2018 Dzięki za odzew,juz zglosilem choć reklamacja minęła mi 4 miesiące. Zastanawia mnie co jest powodem takich plam na matrycy ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts