wolf Napisano 26 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2007 Cytat Szkoda tylko ,że na taki fajny model ustawienia nie mogę sobie pozwolić i Zawsze można coś wymyśleć. Tak więc nie stresuj się. Ja po prostu odradzam central na/pod telewizorem ze względu na to że głośnik powoduje że obudowa telewizora "strasznie gra": Ćwiczyłem chyba każdy możliwy wariant Cytat gorzej jak na zonie nie zrobi to wrazenia.. Zrobi na pewno. Nie znam nikogo na kim by projektor nie zrobił wrażenia. A jeżeli chcesz słuchać muzykę i oglądać także filmy to alternatywy nie ma. Niestety. pozdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 26 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2007 no tez tak mi sie wydaje:) ale wiesz czasami kobiety (czytaj zony) nie potrafia zrozumiec zmyslu czysto technicznego i wizualnego:) meżczyzn (czytaj swoich mezow) Troche masz tam upchane w pokoju:) ja chyba mam wiecej luzu i na scianie nie mam nic...tylko stolik granitowy przody i gadka sciana z dwoma duzymi zdjeciami..)) wiec projektor ma nawet gdzie to wyswietlic:) hmmmmm:)) M_G Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 26 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2007 Dwa ostatnie zdjęcia są ze starego mieszkania, tam było ciasno. Teraz gram na 25m2 i mam trochę za żywą akustykę więc pracuję nad rozwiązaniami akceptowalnymi przez żonę Nie wiem czemu nie chce się zgodzic na "wytłoczki po jajkiach" lub ze starego mieszkania: pozdr P.S. Są sklepy które wypożyczają projektory Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts