Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Potrzebuje jakieś dobrej jakości głośniki Creative 2.1 do wykorzystania przy PS2, PSP i DSie (tam są tylko kanały Lewy i Prawy dlatego nie współpracują z moimi Creative SBS580 które mam wpięte do PC) w miarę przystępnej cenie więc puki co te za około 200 zł odpadają icon_sad.gif. Chciałbym aby było to coś dobrego a zarazem taniego. Puki co mam 113,85 zł ale może będę miał 143,85 zł.

Co polecilibyście kupić ? coś do tych 143,85 ? jeśli tak to co ? czy też poczekać aż się trochę więcej uzbiera i kupić coś za około 200 zł ? (nawet jeśli napiszecie że lepiej poczekać to podajcie też swoje propozycje co kupić z tych tańszych tak do tych 143,85 zł a ja rozważę czy kupie już czy poczekam icon_wink.gif )

PS: Rozważam zakup tego => http://proline.pl/sklep.php?prodid=CT+2.1+INSPIRE+T3100 co o tym sądzicie ?
Napisano
Za taką kwotę, to polecam kupić używany akordeon, i grać w centrum miasta...
A tak na poważnie - dozbieraj tej kasy... Przejrzyj inne tematy, allegro...
Jeśli trafisz coś za te marne 150zł, to będziesz albo cholernym szczęściarzem, albo koleś który Ci opchnął sprzęt jest idiotą :]

Albo dobre, albo tanie. Nie ma kompromisów w tej kategorii.
Napisano
osiken , widocznie kolega nie ma tak wygórowanych wymagan ... i poszukuje czegos co zagra jako tako .. pieniadze, marne nie marne .. dla niektorych to jest znaczaca kwota , kto np nie ma stalego dochodu .. nie sztuka kupic cos jak sie ma pieniadze icon_smile.gif

przejdzmy do konkretow :

monitorki .. jeszcze mozna kupic za taka kwote .. icon_smile.gif aleee .. co za tym idzie trzeba kupic wzmaka i kable i kolejne wydatki .. to samo dotyczy .. takich starszych glosnikow jak alton , starych , uzywanych ale jakby to powiedzic jarych ;p wiec polecam kupic glosniki do kompa .. dosc dawno juz slyszalem te t3100 , nie dawno b bylem u znajomego i zaciekawily mnie jego glosniczki , jak na glosnikowe "pierdzawki" graly przyzwoicie .. basik dosc mocny i dobrze kontrolowany .. wysokie tony czyste jak na ta cene .. dlatego z czystym sumieniem polecam je i mysle ze zaspokoja twoje wymagania icon_smile.gif

oto one

http://www.allegro.pl/item370072691_logite...wa_wersja_.html

pozdrawiam
Napisano
Te logitech to nienaturalne dziadostwo ... a "altony" to wyjechane zabytki.

Kup:
Genius 1250x, Genius 2000x, Solo Microlab 5, Solo Microlab 6, Microlab PRO2 lub inne przyzwoicie wykonane modele.
Napisano
Cytat

osiken , widocznie kolega nie ma tak wygórowanych wymagan ... i poszukuje czegos co zagra jako tako .. pieniadze, marne nie marne .. dla niektorych to jest znaczaca kwota , kto np nie ma stalego dochodu .. nie sztuka kupic cos jak sie ma pieniadze icon_smile.gif

Sztuką jest tak szukać, i obracać pieniądzem, żeby bez dochodu złożyć sprzęt z którego będziesz zadowolony :]
Sam mam problem z kasą, ale za kwotę 150 złotych, to kupi co najwyżej 5.1 z Manty w supermarkecie...
Proponowałbym na razie nazbierać troszkę pieniędzy, na jakiś wzmacniacz - dasz drugie tyle, i już masz jako tako (piszę tak, gdyż można kupić wzmacniacz i za parę kobli...) grającą "matkę".
W Twoim wypadku jakieś monitorki...