KaKaOOwY Napisano 24 marca 2018 Udostępnij Napisano 24 marca 2018 Jak w tytule. Lubię muzykę z dobrym basem (electro, dance, club) Co uważacie o Sennheiser CX 3.00 , Denon AHC-50M B, Sony MDR-XB50APB, Sony MDR-EX450H??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Jankowski Napisano 25 marca 2018 Udostępnij Napisano 25 marca 2018 Xiaomi Piston Hybrid, może NuForce NE-700X Sennheiser CX 3.00 zdecydowanie nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaKaOOwY Napisano 25 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 marca 2018 Chyba wezme Sony MDR-XB50AP ze względu na dobre opinie i łatwą dostępność. Myślałem że na takim forum więcej odpowiedzi dostanę Ale dzięki Marek za podpowiedź ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 25 marca 2018 Udostępnij Napisano 25 marca 2018 Jeśli chcesz słuchawki o charakterze bardziej monitorowym z dużą ilością szczegółów i mocnym basem to zainteresuj się KZ ZS6. Do nich wskazana jest elektronika o raczej ciepłym brzmieniu. Jeśli nie lubisz mocnego grania armaturowego to myślę że dobrym pomysłem może okazać się Brainwavz ProAlpha. Jeśli chcesz dobrego basu i zrównoważenia z lekkim przyciemnieniem to warto sięgnąć po Brainwavz M1 . Każde z tych słuchawek grają inaczej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts