strzecharz Napisano 25 marca 2018 Udostępnij Napisano 25 marca 2018 Witam serdecznie, szukam urządzenia, które po podłączeniu dysku zewnętrznego z plikami FLAC, pozwoli puścić media przez przewód optyczny do wzmacniacza stereo. Będzie on podłączony do Dac'a Toslinkiem, a z Dac'a 2 RCA do wzmacniacza. Docelowo ma to zasilać Mission m32 i Nada c350. Obecny zestaw pasuje mi, jeżeli chodzi o brzmienie, a więc chciałbym, aby odtwarzacz był tylko nośnikiem, nie podbarwiał dźwięku itp. Budżet to ok 400 zł, sprzęt najlepiej używany, marka i wygląd bez znaczenia, parametry możliwie najwyższe w tym budżecie. Bede wdzieczny za wszelkie wskazkowki i namiary na urzadzenia spelaniajacego powyzsze warunki. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 marca 2018 Udostępnij Napisano 26 marca 2018 Kup media player a nie CD! W tym celu się to totalnie nie sprawdzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strzecharz Napisano 26 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 marca 2018 Myślisz, że dostanę coś w tym budżecie z wyjściem optycznym lub coaxialnym? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 marca 2018 Udostępnij Napisano 27 marca 2018 A nie? Xiaomi mi box 4k. Pierwszy lepszy. A pewno. Jest tego więcej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strzecharz Napisano 27 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 marca 2018 Dzięki serdeczne. Olsnilo mnie, nie wiedziałem, że jest spdif mini, ja mam w domu media box z wejściem mini spdif, myślałem, że to mini jack. Masz u mnie flache. Lecę po kabel. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 marca 2018 Udostępnij Napisano 27 marca 2018 u welcome Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts