Grzegorz Podkański Napisano 6 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2018 (edytowany) Witam, posiadam głośniczki creativa 5.1, sprzęt skonfigurowałem ogólnie działa lecz mam do dyspozycji dodatkową wieżę (również z wejsciem na Jack). Chciałbym podłączyć do tego 5.1 jeszcze tą wieżę tylko że do slotu przedniego na słuchawki ( screen jak wygląda to w sterowniku). Niestety mam tylko możliwość wyboru czy dzwięk ma leciec przez Głosniki czy przez 2nd output poprzez ustawienie urządzenia domyślnego. Czy jest możliwość żeby sterownik korzystał z tych dwóch urządzeń jednocześnie ? Edytowano 6 kwietnia 2018 przez Grzegorz Podkański Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 6 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2018 Prawie na pewno niema takiej możliwości. Pozostaje zakup rozgałęźnika jack i korzystanie z jednego wyjścia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts