Dplonka Napisano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2018 Witam, potrzebuje jakiegoś zestawu grającego wzmacniacz + głośniki, nie zależy mi tak bardzo na jakości dźwięku jak na tym żeby było bardzo głośno, sprzęt będzie jakiś metr ode mnie więc zapewne wielkość pomieszczenia nie ma znaczenia, cena do 1000zł jednak jeśli mam możliwość Kupić coś o nIebo lepszego to jest opcja dorzucenia tych trzech stów, bardzo proszę o radę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2018 Magnat soundforce. Dobierz model indywidualnie do siebie. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dplonka Napisano 26 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2018 11 minut temu, S4Home napisał: Magnat soundforce. Dobierz model indywidualnie do siebie. Piotrek rozumiem że to nie jest cały zestaw tylko kolumna? a wzmacniacz jaki do tego? czy może to można bezpośrednio podłączyć jakoś do komputera? możesz być bardziej precyzyjny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2018 Musisz mieć wzmacniacz. Mocny a tani reloop ha210. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts