Gamma #1 Napisano 25 kwietnia 2018 (edytowany) Witam, Mam od około 10 lat słuchawki sennheiser hd 380 pro. Nie pamiętam od kiedy dokładnie, ale zakupiłem je zaraz jak model pojawił się w Polsce, dosyć dawno temu. Jestem bardzo z nich zadowolony. Niestety moje nauszniki są w opłakanym stanie. Czy warto inwestować 200 (znalazłem w jednym sklepie za 125 ale są już dłuższy czas niedostępne) zł w same nauszniki po intensywnym używaniu ich przez te lata? Czy lepiej zainwestować w nową parę za 460 zł? Edytowano 25 kwietnia 2018 przez Gamma Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzeski #2 Napisano 26 kwietnia 2018 Myślę, że lepiej w nową pare zainwestowac. Zawsze to możesz trzymac stare jako zapas albo sprzedać. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #3 Napisano 26 kwietnia 2018 A ja myślę ze warto kupić nieoryginalne pady ze skóry proteinowej. Np. takie . Wychodzą za 35 zł z wysyłką lub możesz coś takiego kupić na naszym allegro za jakieś 50 zł. Z tego co się orientuję to oryginalne nie były zbyt dobrej jakości i nie są warte ceny za jaką spa sprzedawane. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voytaz #4 Napisano 14 maja 2018 Dnia 26.04.2018 o 12:11, MobyDick napisał: A ja myślę ze warto kupić nieoryginalne pady ze skóry proteinowej. Np. takie . Wychodzą za 35 zł z wysyłką lub możesz coś takiego kupić na naszym allegro za jakieś 50 zł. Z tego co się orientuję to oryginalne nie były zbyt dobrej jakości i nie są warte ceny za jaką spa sprzedawane. O kurde dzięki wielkie za ten link!! Moje HD 380 też nie wyglądają najlepiej, a uznałem, że nowych padów nie ma sensu kupować. Ale za 10 dolców to zmienia postać rzeczy Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #5 Napisano 14 maja 2018 Często można kupić zmieniki słabej jakości za kwotę kilka razy mniejszą. Wtedy można się zastanawiać czy warto wogóle w coś takiego wchodzić. Czasem warto. Jednak takie lepszej jakości często sprawdzają się lepiej od oryginalnych, a nie kosztują majątku. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach