Tomek Batóg Napisano 2 maja 2018 Udostępnij Napisano 2 maja 2018 (edytowany) Witajcie , kupiłem taki zestaw głosników bo słyszałem że jest ok a był na promocji o 50% taniej https://swsg.no/q-acoustics-7000i-5-1-hoyttalerpakke-hvit-1 ( Norweski sklep ) Teraz tak , w zestawie niema kabli , są same głosniki i tyle Chciał bym puszczać muzykę z telefonu i ze spotify , co polecacie ewentualnie dokupić ? jaki odtwarzasz / amplituner czy jak się to nazywa ( do 2-3tys zł ) I czy znajdę gdzie instrukcję obsługi jak te głosniki podłączyć prawidłowo ? nigdy przynigdy nie miałem styczności z głosnikami . Prosił bym jeszcze o porade jakie kable kupic , widze że sa rózne 1.5 , 2.5 itp Edytowano 2 maja 2018 przez Tomek Batóg Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 maja 2018 Udostępnij Napisano 3 maja 2018 Kup Onkyo 676 bo do nich pasuje albo yamahe 683. W instrukcji do amplitunera masz info jak to ze sobą spiąć. Do tego potrzebujesz kable głośnikowe. Cena ok 7 zł za metr. Oraz kabel do subwoofera cena ok 100-200 zł. Jeśli wysyłka z polski cię interesuje to pisz do nas. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Batóg Napisano 3 maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 maja 2018 A mógł byś mi powiedzieć jakie kabel do subbufer mam zakupić ? Bo do głośników kupię 2,5 mm chyba Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 maja 2018 Udostępnij Napisano 4 maja 2018 Tak do głośników wez 2.5mm ale z między beztlenowej pamiętaj!! A do suba masz kilka ciekawych opcji. Melodika, qed, oehlbach. To są kable specjalne do suba. Pisze na nich. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crunck Napisano 31 marca 2020 Udostępnij Napisano 31 marca 2020 Witam Przepraszam że odgrzewam kotleta... chciałem zapytać jak spisują się te głośniki i czy jesteś z nich zadowolony ? Jaki ampli wybrałeś ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts