Fafniak Napisano 17 maja 2018 Napisano 17 maja 2018 Jakiś czas temu tu na forum ktoś podlinkował poprzednika tej Hamy Z racji tego że wkurza i mnie i rodzinę mnogość sprzętów do włączenia to wpadłem na pomysł że moze taki tuner który ma podobno opcję spotify byłby rozwiązaniem. Nie trzeba by było włączać komputera DAC i zasilacza... ALE nigdzie nie mogę znaleźć informacji jak to spotify działa. Mam konto premium. Czy ja tam wpisuję swoje dane (do tego tunera HAMA) i nic więcej nie potrzeba czy trzeba sterować telefonem , kolejne aplikacje itd ? Czy ktoś ma wiedzę na ten temat ? Odpisz, cytując
Stachox Napisano 17 maja 2018 Napisano 17 maja 2018 Nie wiem jak jest w Hama ale myślę, że będzie podobnie jak w innych sprzętach z obsługą spotify. Z samego urządzenia nie można włączyć spotify. Sterowanie jest przez aplikację spotify. https://support.spotify.com/ee/article/spotify-connect/ Odpisz, cytując
Recommended Posts