burchelwnd Napisano 26 maja 2018 Udostępnij Napisano 26 maja 2018 Witam Mam problem. Po włączeniu pokazuje mi się remote id id1. Przyciski na amplitunerze nienreaguja wgl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 maja 2018 Udostępnij Napisano 28 maja 2018 Reset. Serwis, Kontakt z Audioklan i ich serwisem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burchelwnd Napisano 28 maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 maja 2018 14 minut temu, S4Home napisał: Reset. Serwis, Kontakt z Audioklan i ich serwisem. Jakoś mi poszło. Po wyłączeniu kilka razy z prądu... Nie wiem. Równie dobrze mogli być tobie burzy z tego co czytałem że się może zawiesic. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 maja 2018 Udostępnij Napisano 29 maja 2018 No dlatego mówiłem, zaczynamy od resetu a później idziemy w kolejne kroki. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts