TooH Napisano 28 maja 2018 Udostępnij Napisano 28 maja 2018 Witam Posiadam wzmacniacz Pionieer A - 602r z korektorem DIORA FS 442 Szukam jakiś fajnych z dobrym dzwiekiem monitorów studyjnych ewentualnie kolumn polkowych do tysiąca mam jak narazie 2 propozycje odemnie : Dali Zensor 3 Monitor audio bronze 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk2kartman Napisano 28 maja 2018 Udostępnij Napisano 28 maja 2018 Magnat Quantum 673 - bardzo fajne kolumny, sam mam i chwale Pogadaj z S4Home oni moga Ci wypozyczyc i mozesz sam posluchac u siebie w domu, wtedy bedziesz wiedzial ktore wziasc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TooH Napisano 28 maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 maja 2018 @S4Home na jakiej zasadzie działa wypozyczenie ? bo mieszkam od was dość daleko a nie jestem mobilny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk2kartman Napisano 28 maja 2018 Udostępnij Napisano 28 maja 2018 Napisz do nich na Priv:) wyslac Ci sprzet kurierem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TooH Napisano 29 maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 maja 2018 ref Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 maja 2018 Udostępnij Napisano 29 maja 2018 Jestem. Ale to nie są monitory studyjne. To po prostu monitory. Studyjne są przeważnie aktywne. Jak wypożyczać jest info na naszej stronie. Ja oczywiście służę pomocą. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TooH Napisano 29 maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 maja 2018 Zawsze bylem fanem tonsilow altusow itd i teraz ciezko mi o dobor kolumienek . co polecicie do tego pionieera a602r . dali zensor 3 wydaje sie byc dobrym wyborem , albo ten magnat quantumn 673 hmm .. Ups , dali odpada bo 1000 zl jest za jedną kolunmneee. ale cos takiego jeszcze znalazłem -> KLIPSCH REFERENCE R-15M Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 maja 2018 Udostępnij Napisano 30 maja 2018 Nie. Moim zdaniem magnat 673 to minimum co powinieneś szukać. Ale jak jesteś fanem tonsila to wogole przez chwilę będziesz miał problem ze zrozumieniem co to dźwięk Ale uwierz będzie lepiej. Z używanych konstrukcji warto też zwrócić uwagę na focale. Wyprzedają je czasem za niższą kasę. Zensory to nie granie pod ciebie. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts