MarcinBest Napisano 2 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2018 Mam Yamaha RX-3040 i m.in. używam ja do dekodowania plików FLAC z domowego NAS. Sygnał po PRE-Amp podłączony do musical Fidelity M6i. Cztery lata temu był to top model Amp kina domowego. Czy sądzicie że Yamaha WXA-50 zagra lepiej niż mój Amp? Mówię o stereo. Będę wdzięczny za wszelkie opinie a może ktoś testował ? Nawet niekoniecznie z tym Amp bo pewnie cała seria Avantage ma ten sam układ dekodujący. Sorry ten mój post to chyba nie w tym dziale. Mogę prosić admina o przeniesienie ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 10 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2018 Wiesz co, nie robiłem bezpośrednich porównań, ale patrząc co jest środku obydwu urządzeń, to raczej 3040 będzie grał lepiej w stereo. Za WXA będzie przemawiać świeższe oprogramowanie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinBest Napisano 21 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 lipca 2018 Yamaha 3040 ma DAC na Parze Sabre ES9016 oraz ma dwa zasilacze tj tor audio ma swój a cyfrowy swój. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts