Miras23 Napisano 6 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2018 Czy ktoś z Was słuchał tych słuchawek? Jeśli tak to czy odniósł się może ktoś z Was do BW PX? Zaintrygował mnie ten model gdyż mam dobre wspomnienia z poprzednikami M4U1. Mirek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 6 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2018 (edytowany) Bardziej gęste, pełniejsze brzmienie. Dla mnie grają lepiej od PX'ów Edytowano 22 czerwca 2018 przez RoRo PONOWNIE: Nie ma sensu cytować całej wypowiedzi poprzednika!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 6 czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 czerwca 2018 A w stosunku do DSR7BT? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 7 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2018 DSR'y grają jaśniejszym dźwiękiem. Które lepsze, kwestia gustu. Dla mnie PSB Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 7 czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 czerwca 2018 Szczerze mówiąc napaliłem się na ten model:D chyba nie pozostaje nic innego jak w końcu to kupić:) Tophifi.'> jeszcze jedno pytanie. Na ile czasu starczają baterie? Nie mogę doszukać tej informacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 8 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2018 (edytowany) PSB M4U8 Data Sheet- tutaj masz pełne info producenta. Podają 15h Jeśli podobały Ci się M4U1 to myślę, że będziesz zachwycony Edytowano 22 czerwca 2018 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 8 czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 czerwca 2018 Podjadę jutro do waszego salonu w Łodzi i kupię. Dziękuję za wszystkie porady! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 8 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2018 Powołaj się na forum, zrobimy lepszą cenę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 10 czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 czerwca 2018 Dzięki, dostałem już rabat Swoją drogą kolega chce zakupić te same- nagoniłem go:D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 12 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2018 Jakby co wiesz gdzie mnie szukać Jak wrażenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 12 czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 czerwca 2018 Na razie wygrzewam. Choć jak dla mnie już takie mogłyby pozostać:) będzie można dokupić pady u Was w przyszłości? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 12 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2018 Oczywiście. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 13 czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 czerwca 2018 Okey.Suport jest dla mnie kluczowy więc dzieki za informację:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eazydoor Napisano 15 października 2018 Udostępnij Napisano 15 października 2018 Dzień dobry, trochę odgrzebię temat i zapytam jak wrażenia ze słuchania? przyplazji pytanie do TopHifi - czy w Warszawie są dostępne te słuchawki do odsłuchu? pzdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 15 października 2018 Udostępnij Napisano 15 października 2018 Na chwilę obecną słuchawki są w każdym z naszych warszawskich salonów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eazydoor Napisano 17 października 2018 Udostępnij Napisano 17 października 2018 Dzięki, posłucham :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts