Ptaq1 Napisano 14 czerwca 2018 Napisano 14 czerwca 2018 (edytowany) Witam Mam marantz na8005. Po przerwie w dostawie prądu wystąpił komunikat: brak połączenia sieciowego. Potraciło wszystko zapisane włącznie z siecią. Czy trzeba wszystko od początku ustawiać, czy jest jakiś sposób aby temu zaradzić? Niestety nic nie znalazłem n ten tremat ani w internecie ani w instrukcji, chyba że coś mi umknęło. Dzięki za pomoc Edytowano 14 czerwca 2018 przez Ptaq1 Odpisz, cytując
S4Home Napisano 15 czerwca 2018 Napisano 15 czerwca 2018 Na 95% musisz od początku ustawiać. Chyba że serwis Horn ma inne zdanie. Piotrek Odpisz, cytując
Ptaq1 Napisano 15 czerwca 2018 Autor Napisano 15 czerwca 2018 Dzięki Piotr A na przyszłość jest na to jakiś sposób aby nie potracić wszystkiego? Odpisz, cytując
S4Home Napisano 18 czerwca 2018 Napisano 18 czerwca 2018 Szczerze nie wiem. Wiem że wyłączanie z prądu na dłużej to taki sposób na reset. Ale czy da się to zapisać. Hmmm. Nie wiem. Wątpię. Ale też chciałbym być w błędzie. Piotrek Odpisz, cytując
Recommended Posts