Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam.Tak jak w temacie.Jak to jest z tymi kompaktowymi kinami od Harman Kardon?? Dokładnie chodzi o model Harman Kardon AVR 151S + HKTS 5.Wczoraj się na to natknołem i wydaje się być fajne do małego pokoju.Lepsze to niż plastikowe zestawy kina domowego z marketu za 1000 zł?? Czy to jest to samo tylko dopłacamy za marke?? Z góry dzięki za odp.

Napisano

Tak 2700 moge dać.Już troche popytałem na tym forum(dostałem wiele trafnych odpowiedzì) i doszedłem do wniosku że w tej kwocie chyba lepiej kupić dobre stereo niż kiepskie 5.1 Obecnie mam plastikowe "kino" Samsunga 5.1 i już mnie troche męczy ten wszechobecny dudniący bas i kiepski dźwięk. Jak myślisz ten Harman będzie lepszy od obecnego Samsunga?? Z tego co mi pomogli ludzie z forum  to dobre będzie połączenie pioneer a30 lub nad 316 bee  i Indiana line 550x.Całkiem spoko stereo.Moge zrezygnować z 5.1 na rzecz dobrego stereo.

Napisano

Problemem są głośniki.  Bo , to one grają.  Dobry zestaw 5.1 swoje kosztuje . Gdzie kolega mieszka ? 

Amplituner ma taki + , że podłączysz wszelkie źródła cyfrowe . Do wzmacniacza stereo będziesz potrzebował DAC