totalnylaik Napisano 8 lipca 2018 Udostępnij Napisano 8 lipca 2018 Witam.Tak jak w temacie.Jak to jest z tymi kompaktowymi kinami od Harman Kardon?? Dokładnie chodzi o model Harman Kardon AVR 151S + HKTS 5.Wczoraj się na to natknołem i wydaje się być fajne do małego pokoju.Lepsze to niż plastikowe zestawy kina domowego z marketu za 1000 zł?? Czy to jest to samo tylko dopłacamy za marke?? Z góry dzięki za odp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 8 lipca 2018 Udostępnij Napisano 8 lipca 2018 Do filmów może i wystarczy , ale muzyki , to nie posłuchasz. Jaki masz max budżet ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
totalnylaik Napisano 8 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 lipca 2018 Tak 2700 moge dać.Już troche popytałem na tym forum(dostałem wiele trafnych odpowiedzì) i doszedłem do wniosku że w tej kwocie chyba lepiej kupić dobre stereo niż kiepskie 5.1 Obecnie mam plastikowe "kino" Samsunga 5.1 i już mnie troche męczy ten wszechobecny dudniący bas i kiepski dźwięk. Jak myślisz ten Harman będzie lepszy od obecnego Samsunga?? Z tego co mi pomogli ludzie z forum to dobre będzie połączenie pioneer a30 lub nad 316 bee i Indiana line 550x.Całkiem spoko stereo.Moge zrezygnować z 5.1 na rzecz dobrego stereo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 8 lipca 2018 Udostępnij Napisano 8 lipca 2018 Problemem są głośniki. Bo , to one grają. Dobry zestaw 5.1 swoje kosztuje . Gdzie kolega mieszka ? Amplituner ma taki + , że podłączysz wszelkie źródła cyfrowe . Do wzmacniacza stereo będziesz potrzebował DAC Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 lipca 2018 Udostępnij Napisano 10 lipca 2018 Od plastikowego lepsze. Ale w swojej klasie mocno przeciętne żeby nie powiedzieć.... Małe głośniki typu canton movie, heco ambient grają lepiej. Ampli Yamaha 383. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts