Jacaa55 Napisano 14 lipca 2018 Udostępnij Napisano 14 lipca 2018 Witam Chciałbym aby grala ta kolumna jako subwoofer z satelitkami bez subwoofera creative Czy da sie tak zrobic i jaki wzmacniacz bylby mi potrzebny? Mam max 150zl Te dwa glosniki w kolumnie sa niskotonowe po 30w Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 lipca 2018 Udostępnij Napisano 17 lipca 2018 Ale złom!! Da rade ale za dużo kombinowania a efekt garażowy. Skąd żeś to wyciągnął? Niemiecki szrot wygląda lepiej. Import z Białorusi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 17 lipca 2018 Udostępnij Napisano 17 lipca 2018 Hahahaha dobre :-D to jego początki z audiofilią :-D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacaa55 Napisano 18 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 lipca 2018 Nie pytałem o to co myslicie o tych gloasnikach tylko jak kolumne podlaczyc i wykorzystac aby grała.Wiem,że jest kiepsko,brat skądś przywiózł i tak pomyślałem,ze moze ja jakos wykorzystam. Dnia 17.07.2018 o 10:31, Arturas napisał: Hahahaha dobre :-D to jego początki z audiofilią :-D Nie rozumiem odpowiedzi.Jeśli nic nie masz wnoszącego do tematu to nie pisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts