Pruszek #1 Napisano 16 lipca 2018 (edytowany) Witam Mam do kupienia po okazyjnej cenie te słuchawki DENON AH-GC20 i czy z tych słuchawek wydobędę całą moc korzystając z komputera/telefonu(xaomi mi a1) ? Czy bym musiał zainwestować w jakiś sprzęt(jaki?) Jestem totalnym lajkiem , ale czytając komentarze są to raczej godne słuchawki porodzenia tym bardziej po okazyjnej cenie PS. Nadadzą się do gier online %)? Edytowano 16 lipca 2018 przez Pruszek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pruszek #2 Napisano 30 lipca 2018 (edytowany) Ktoś coś doradzi czy czuć różnicę jeśli bym zakupił jakiś wzmacniacz do tel/pc? W dobrej cenie>? Dodam że lepszą jakość dźwięku mam na telefonie (xaomi mi a1) Edytowano 30 lipca 2018 przez Pruszek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #3 Napisano 30 lipca 2018 Chyba nikt ich tu nie zna. Wyglądają na dobrze wykonane. Do używania bezprzewodowego z telefonem nie potrzebujesz nawet kabla i jakość dźwięku zależy tu głównie od słuchawek ( niemal całkowicie ). Na pewno dokupienie wzmacniacza słuchawkowego pozwoli grać im głośniej przewodowo. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pruszek #4 Napisano 30 lipca 2018 (edytowany) Dzięki. A mógłbyś polecić jakiś uniwersalny wzmacniacz (zależy mi na niskich kosztach :D) Czy kupując wzmacniacz muszę kupić do pc karte dźwiękową? Pozdrawiam Edytowano 30 lipca 2018 przez Pruszek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #5 Napisano 31 lipca 2018 (edytowany) Jeśli masz kartę dźwiękową w komputerze i zależy Ci głównie na wzmocnieniu sygnału to wystarczy sam wzmacniacz słuchawkowy. Możesz kupić DAC/Amp słuchawkowy. Wtedy masz DAC i wzmacniacz słuchawkowy w jednej obudowie . Coś takiego nie wymaga żadnej karty dźwiękowej w komputerze. Najtańsze takie urządzenia zwykle są budowane pod katem współpracy ze sprzętem przenośnym. Coś takiego najlepiej wybrać samemu do posiadanych słuchawek. Najtańsze takie urządzenia możesz kupić na Chińskich portalach handlowych w postaci płytek drukowanych bez obudowy. Edytowano 31 lipca 2018 przez MobyDick Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach