Isiek Isiek Napisano 17 lipca 2018 Udostępnij Napisano 17 lipca 2018 Witam posiadam słuchawki bluedio t5. Brakuje mi slotu na micro sd. Wejście ładujące i na przesył danych usb typ c. Moje pytanie brzmi czy mogę w jakiś sposób podłączyć kartę micro sd? Jakiś adapter? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 18 lipca 2018 Udostępnij Napisano 18 lipca 2018 Te słuchawki mogą grać jako przewodowe i wystarczy do nich podłączyć jakikolwiek odtwarzacz plików kabelkiem. Innej opcji niema. T3+ mają slot kart pamięci, a te działają przewodowo lub bezprzewodowo po bluetooth. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isiek Isiek Napisano 20 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 lipca 2018 Dnia 18.07.2018 o 20:34, MobyDick napisał: Te słuchawki mogą grać jako przewodowe i wystarczy do nich podłączyć jakikolwiek odtwarzacz plików kabelkiem. Innej opcji niema. T3+ mają slot kart pamięci, a te działają przewodowo lub bezprzewodowo po bluetooth. A poprzez taki czytnik? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 lipca 2018 Udostępnij Napisano 20 lipca 2018 (edytowany) Fajnie by było żeby coś takiego zadziałało. Jednak z tego co wiem to przynajmniej w bliźniaczej nieco starszej konstrukcji T4 złącze USB-C ogranicza się do ładowania akumulatora i jako złącze analogowego audio. Nawet przejściówki do telefonów na gniazdo jack tu nie działają. Gniazdo nie działa również po podłączeniu do komputera lub telefonu do odtwarzania muzyki przez port USB. Może jeszcze służyć do przesłania analogowo dźwięku do innych słuchawek lub wzmacniacza audio przyjętego przez ich odbiornik bluetooth. Innej funkcjonalności niema. Edytowano 20 lipca 2018 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts