Kamek Napisano 18 lipca 2018 Udostępnij Napisano 18 lipca 2018 Witam, na wstępie chciałbym przeprosić za błędne umieszczenie tematu ,nie wiedziałem co wybrać. Mam problem z głośniczkiem jbl flip 3 gdyż po zalaniu zaczął rządzić się swoimi prawami : sam się włączał, wyłączał, wydawał dziwne dźwięki, nie reagował na żadne przyciski, nie chciał się połączyć z żadnym telefonem, część przycisków średnio się wciska ze tak to ujmę i tak aż się rozładował, dodam jeszcze że bateria normalnie się ładuje. Jeśli ktoś wie w czym leży problem proszę o pomoc i z góry dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolerkoster Napisano 30 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2018 pewnie panel sterujący zalałeś, masz numer do serwisanta. (515 801 196) wykąpie go w kwasie jeśli jeszcze nie jest w ultra złym stanie albo ci go wymieni (kwas ok. 80 zł) (wymiana ok. 120zł) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 1 września 2018 Udostępnij Napisano 1 września 2018 Dnia 18.07.2018 o 22:43, Kamek napisał: Witam, na wstępie chciałbym przeprosić za błędne umieszczenie tematu ,nie wiedziałem co wybrać. Nie ma problemu - przesunąłem Twój wątek w bardziej odpowiednie miejsce... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts