Mr.G Napisano 30 lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 lipca 2018 Witam wszystkich. Przymierzam się do zakupu pierwszego gramofonu w moim życiu i liczę na pomoc i opinię. Do wydania do ok. 1000zł na sam gramofon. Od zawsze z niezawodnością dobrze kojarzył mi się Technics Sl 1200. Aktualnie nie chcę wydawać takich sum na gramofon, ale w przyszłości jeśli nasiąknę już vinylem to pewnie będę celował klasykę Technicsa. Jak na razie kolekcjonowanie płyt i słuchanie w domowym zaciszu. Zastanawiam się nad dwoma modelami: Numark TT250 i Reloop RP-1000M. Może ktoś miał styczność? Nastawiam się bardziej na sprzęt nowy z gwarancją. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pboczek Napisano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2018 Kolega czytał już tematy o gramofonach z niniejszego działu dla początkujących? I na pewno ma to być sprzęt nowy np. Numark TT250 i Reloop RP-1000M? Jeżeli tak, Branża powinna coś doradzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strony Marzeń Napisano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2018 Jak mam wybierać między tymi dwoma to wole Numark ale to prywatne odczucie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts