no_idea Napisano 4 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2018 Powitać. Ponieważ jestem w bardzo kropce, potrzebuję porady. Tylko 2.0 zrobiło się mało przy filmach, a w KD jeszcze nie umiem. Szukam, który opanuje STX FX-300. Charakterystyka chętnie Denon PMA-860/KODA269 lub nieco jaśniejszy. Do stereo źródłem jest AIM SC-808 (tidal etc.) z customowymi opkami i nie bardzo chcę ponownej żonglerki (wspólne I/V z nausznikami, optyk z karty to ostateczność.). 4k niepotrzebne, LAN też, ale raczej będzie w komplecie... filmy ze źródeł różnych. Wstępnie Pioneer VSX-1122-K, Denon VSX-2311/ 2313/ 3312 (faworyt ale poza budżetem). Satelity i sub - uznajmy, że nie mam, chyba że padnie na Yamaha, to mam sw Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_idea Napisano 6 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2018 OK, pokopałemm nieco i uznałem, że warto zwiększyć budżet na coś nowego. Podpowiedzcie proszę, ktory bardziej zgra się z STX FX-300? Onkyo 686 czy Denon 3400? Do tej pory lekko brakowało wyższej gory, trzebabyło wspomagać się korektorem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2018 No to Onkyo jak brakuje ci góry. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts