Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

No dźwięk będzie się wydobywał. 

Słuchałeś? Chrono to dość jasne analityczne granie. Moim zdaniem i tak najlepsze z całej gamy cantona obecnego. 

Jeśli takie lubisz to ok. Wówczas masz tańsza a moim zdaniem wyższa alternatywę magnata quantum 1105.

Ale cantona odsluchasz wszędzie. Luxman to neutralny i dobry wybór. Skupił bym się na kolumnach. Elektronika w postaci tego Japończyka nic nie zepsuje. 

Piotrek

Napisano
1 godzinę temu, S4Home napisał:

No dźwięk będzie się wydobywał. 

Słuchałeś? Chrono to dość jasne analityczne granie. Moim zdaniem i tak najlepsze z całej gamy cantona obecnego. 

Jeśli takie lubisz to ok. Wówczas masz tańsza a moim zdaniem wyższa alternatywę magnata quantum 1105.

Ale cantona odsluchasz wszędzie. Luxman to neutralny i dobry wybór. Skupił bym się na kolumnach. Elektronika w postaci tego Japończyka nic nie zepsuje. 

Piotrek

Teraz pojawiła się jeszcze opcja na Canton Vento 807 zamiast Chrono. To wyższa półka podobno ładnie grająca z przyzwoitym głośnikiem wysokotonowym. Mogę je mieć za 2500. Pytanie czy to nie za dużo.

Napisano
8 godzin temu, S4Home napisał:

Moim zdaniem nie. Jeśli lubisz jasne, analityczne granie. To uważam że Ci się spodobają.

Piotrek

Dzięki, zamieszczam jeszcze anons z tymi kolumnami. Jeszcze raz dziękuję za pomoc.

https://www.olx.pl/oferta/2x-canton-vento-807-CID99-IDv94kd.html

8 godzin temu, S4Home napisał:

Moim zdaniem nie. Jeśli lubisz jasne, analityczne granie. To uważam że Ci się spodobają.

Piotrek

Mam pewne obawy, czy mój staruszek to napędzi. To kolumny o nieco większych wymaganiach (120W).