set0tes Napisano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2018 Mam pytanie, czy Luxman zagra z Canton Chrono 509 DC? Słucham muzyki instrumentalnej trochę jazzu rocka (Sting, Gregory Porter, Chris Botti) na pow. 28 mkw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2018 No dźwięk będzie się wydobywał. Słuchałeś? Chrono to dość jasne analityczne granie. Moim zdaniem i tak najlepsze z całej gamy cantona obecnego. Jeśli takie lubisz to ok. Wówczas masz tańsza a moim zdaniem wyższa alternatywę magnata quantum 1105. Ale cantona odsluchasz wszędzie. Luxman to neutralny i dobry wybór. Skupił bym się na kolumnach. Elektronika w postaci tego Japończyka nic nie zepsuje. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
set0tes Napisano 23 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2018 1 godzinę temu, S4Home napisał: No dźwięk będzie się wydobywał. Słuchałeś? Chrono to dość jasne analityczne granie. Moim zdaniem i tak najlepsze z całej gamy cantona obecnego. Jeśli takie lubisz to ok. Wówczas masz tańsza a moim zdaniem wyższa alternatywę magnata quantum 1105. Ale cantona odsluchasz wszędzie. Luxman to neutralny i dobry wybór. Skupił bym się na kolumnach. Elektronika w postaci tego Japończyka nic nie zepsuje. Piotrek Teraz pojawiła się jeszcze opcja na Canton Vento 807 zamiast Chrono. To wyższa półka podobno ładnie grająca z przyzwoitym głośnikiem wysokotonowym. Mogę je mieć za 2500. Pytanie czy to nie za dużo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2018 Moim zdaniem nie. Jeśli lubisz jasne, analityczne granie. To uważam że Ci się spodobają. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
set0tes Napisano 24 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2018 8 godzin temu, S4Home napisał: Moim zdaniem nie. Jeśli lubisz jasne, analityczne granie. To uważam że Ci się spodobają. Piotrek Dzięki, zamieszczam jeszcze anons z tymi kolumnami. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. https://www.olx.pl/oferta/2x-canton-vento-807-CID99-IDv94kd.html 8 godzin temu, S4Home napisał: Moim zdaniem nie. Jeśli lubisz jasne, analityczne granie. To uważam że Ci się spodobają. Piotrek Mam pewne obawy, czy mój staruszek to napędzi. To kolumny o nieco większych wymaganiach (120W). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts