S4Home Napisano 14 września 2018 Udostępnij Napisano 14 września 2018 Przekrój to 2x2.5 no po co większy. Oba są spoko do stereo. Impact będzie znacznie nowszy. Mniej wyeksploatowany. Ale klipsch będzie chyba delikatnie lepszym wyborem. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad Koczenda Napisano 20 września 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 września 2018 Witam, Skusiłem się jednak na model RW-10D, miałem ciekawą okazje. Musze przyznać że jestem zachwycony. Jakość dzwięku w trybie PURAUDIO w onkyo tx8150 + dopełnienie dołu przez suba. Naprawdę brzmi super. Chciałem podziękować wszystkim za odpowiedzi, szczegółnie Piortkowi to kolejny model który kupiłem po jego sugestii. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 września 2018 Udostępnij Napisano 20 września 2018 Nie ma sprawy ciesze się że po raz kolejny mogłem pomóc Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts