lanoch Napisano 5 września 2018 Udostępnij Napisano 5 września 2018 Witam. Po wielu latach doszedłem do wniosku, że chciałbym mieć dużo lepszy dźwięk w domu, niż np kino domowe... Zacząłem szukać, zaczerpnąłem trochę informacji (ale naprawdę mało). I mam pytanie. Czy w salonie, połączonym z kuchnią (łącznie ok 45m2) wystarczyłyby mi głośniki Edifier 2.0 R2730 DB? Nie mam niestety doświadczenia w tym temacie żadnego. Słucham muzyki dość różnej i co prawda nie codziennie. Wykorzystywał bym je zapewne także do tv. I czy do takich głośników potrzebny jest dodatkowo subwoofer? Jeżeli nie to, to co ewentualnie można polecić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 września 2018 Udostępnij Napisano 6 września 2018 Cześć, Niestety my też nie mamy doświadczenia w głośnikach komputerowych. O takie musisz pytać na forum komputerowym. Ale do 45m to mi się nie wydaje. Dozbieraj do kwoty 1500 zł i kup używany sprzęt audio z prawdziwego zdarzenia. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanoch Napisano 7 września 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2018 Ale akurat ten model edifier to chyba nie są komputerowe... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts