tomek.k Napisano 4 października 2018 Napisano 4 października 2018 Cześć, Mam zestaw Yamaha R-N602 + Indiana Line Tesi 262 LN i pomału zastanawiam się nad dołożeniem drugiej pary głośników, tzn. te które mam obecnie chciałbym przenieść do sypialni, a do salonu kupić Indiana Line Tesi 542 LN lub coś podobnego (nie zamykam się oczywiście na tego producenta, po prostu na tą chwilę jestem z niego zadowolony). Obydwie pary kolumn grały by razem sporadycznie (czy ten wzmacniacz w ogóle to pociągnie?), w 99% grałaby jedna para. Po prostu wymyśliłem, że po co osobny sprzęt do sypialni jak można skorzystać z tego co jest w domu Pytanie jak długi kabel może iść od wzmacniacza do głośników żeby to prawidłowo działało? Czy ktoś z Was korzysta z takiego rozwiązania i jak to się w sprawdza w praktyce? Odpisz, cytując
S4Home Napisano 4 października 2018 Napisano 4 października 2018 Przekraczasz głośniki AB. Można tak zrobić. To co prawda nie druga strefa i ma wielkie ograniczenia ale działce będzie. Obok indiany linę sprawdź polska melodike i niemieckiego magnata. Dobrą konkurencja w realnych cenach. Piotrek Odpisz, cytując
Recommended Posts