marsinus Napisano 9 września 2018 Udostępnij Napisano 9 września 2018 Na wstępie witam wszystkich serdecznie. Jako zielony i początkujący z góry przepraszam za wszelkie lapsusy i pomyłki. Proszę o wsparcie - swego czasu wszedłem w posiadanie zestawu w postaci Yamaha RX V471 oraz kolumn Wharfdale Crystal. Sprzęt gra tak sobie głównie radio ewentualnie odtwarzanie muzyki z USB itd. Chciałem dokupić do zestawu CD ale niestety budżet ograniczony do max 500pln. Pytanie co do istniejącego zestawu w powyższej kwocie mogę dostać? Sądzę raczej, że używki pytanie jakie. Znajomy poleca Denona DCD 1460 lub DCD 1290, które są na znanym serwisie ale nie wiem czy to dobry wybór. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 września 2018 Udostępnij Napisano 10 września 2018 Cześć, Szału się nie spodziewaj bo masz jednak typowy system kinowy. Kup używany CD z możliwością wymiany lasera i tyle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsinus Napisano 10 września 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 września 2018 No szału się nie spodziewam bo poczytałem trochę i mniej więcej wiem co mam. Czy te Denony które wymieniłem są warte czegoś gdybym w przyszłości chciał wymienić resztę sprzętu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts