pococito08 Napisano 10 września 2018 Udostępnij Napisano 10 września 2018 Witam. Szukam jakichś słuchawek zamkniętych głównie do metalowych brzmień, ale żeby tez dały radę dobrze odegrać elektronikę typu schranz, czy thunderdomy. Najbardziej by mi pasowały jakieś bezprzewodowe ale kabel to nie problem. Mam na oku Pioneer HDJ-S7. Cena maksymalna jaka chce przeznaczyć to 500zl w porywach do 600zl jeśli będzie warto dorzucić ta stówkę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 września 2018 Udostępnij Napisano 11 września 2018 Myślę ze warto posłuchać SoundMagic P55 Vento. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Mondalski Napisano 12 września 2018 Udostępnij Napisano 12 września 2018 Jeżeli dopuszczasz kabel, rozważ dodanie Audioquest Dragonfly IMHO zdecydowanie warto Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masterjam Napisano 13 września 2018 Udostępnij Napisano 13 września 2018 Dzis na Ibood sa Fidelio M2L za 219,95 zł, może podpasują http://www.ibood.com/electronics-pl/pl/product-specs/41341/146224/suchawki-philips-fidelio-m2l-ze-zczem-lightning.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts