robert242 Napisano 16 lipca 2008 Udostępnij Napisano 16 lipca 2008 hej wszystkim mam taki problem mam podpiety tuner sat.do harmana pod vid2 a pc pod cd i tu sie zaczyna problem z przelaczaniem zsatki na pc a mianowicie nie ma kodow na pc w harmanie i za kazdym razem przelaczajac te 2 urz. miedzy soba musze uzywac kodu z tunera i musze przyznacze jest to meczace i denerwujace .....prosze o pomoc jesli ktos moze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frog Napisano 17 lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 lipca 2008 W ogóle nie rozumiem co napisałeś, jakie kody na pc w harmanie? Używasz komputera do sterowania amplitunerem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 17 lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 lipca 2008 Z ust mi wyjąłeś.Ja też próbowałem rozszyfrować ten post.Myślę sobie czy ja jestem taki tępy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts