Redmitsu #1 Napisano 19 lipca 2008 Witam ponownie . Tym razem jestem juz o krok od kupienia sobie kina domowego . Na wstepie przypomne ze nie jestem zadnym audiofilem i po prostu chcialbym prosic o odpowiedz w w/w temacie . Ktora Yamaha jest lepsza :HTR-5930 czy RX-V361 ? Widzialem do kupienia 2 te ampli z tym samym zestawem glosnikowym a cena jest identyczna . Dlatego bardzo prosze was o pomoc . Prosilbym takze powiedziec mi czym one sie roznia ( wiem tylko tyle ze roznia sie przednim panelem i ze RX-V361 w danych technicznych ma wiecej W na wyjsciu ) bo w teorii a w praktyce to calkiem inaczej wychodzi ; )Dziekuje i pozdrawiamRedEdit : poczytalem troszke na tym forum i dowiedzialem sie z rx-v361 jest minimalnie lepszy . Jednak nurtuje mnie jeszcze jedno . Otoz czym sie rozni rx-v361 od rx-v363 ? Z tego co widze 363 w danych technicznych ma o 5W mniej na kazdym kanale. Czy to jest wsio ? ;D Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zed #2 Napisano 21 lipca 2008 363 to model z tego sezonu, 361 to model już stary (zeszłoroczny). W brzmieniu pewnie niewiele, dołożyli jakieś gadżety, zmienili wygląd i wio. Polowałbym chyba na 361 z wyprzedaży w dobrej cenie o ile nie musisz się chwalić najnowszym sprzętem przed kolegami. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach