m_a_rek Napisano 27 września 2018 Udostępnij Napisano 27 września 2018 Witam, Chciałem się Was zapytać o to jakiego DAC-a kupić do laptopa i głośników Edifier s2000 Pro? Teraz mam podłączone do Soundblastera X-fi 5.1. Zastanawiałem się nad Cambridge dacmagic 100 . Co o tym sądzicie. Będę również używał słuchawek Sennheiser HD555. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 27 września 2018 Udostępnij Napisano 27 września 2018 Witaj. Cambridge dacmagic 100 nie posiada wyjścia słuchawkowego. Same głośniki możesz podłączyć do X-fi złączem optycznym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_a_rek Napisano 27 września 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 września 2018 (edytowany) Jeśli nie posiada wyjścia słuchawkowego to odpada. Nie napisałem wcześniej ale mam podpięte do Edifierów przez optyka procesor gitarowy i dobrze by było gdybym miał w nowym DAC-u wyjście coaxialne wtedy bym podpiął nim dźwięk z laptopa (DAC-a) do głośników. Edytowano 27 września 2018 przez m_a_rek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts