mkk Napisano 13 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 Poszukaj jakiegoś Marantza w używce , typu pm80/7000/7200 itp Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztoff Napisano 13 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 34 minuty temu, mkk napisał: Poszukaj jakiegoś Marantza w używce , typu pm80/7000/7200 itp Dzięki. Jakieś konkretne argumenty za konkretnym modelem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 13 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 Grają bardzo podobnie , 7000/7200/8000/8200 trochę młodsze . Jak trafisz ładną sztukę to bym się nie zastanawiał. Fajne muzykalne granie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztoff Napisano 14 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 Całkiem spore klocki z tych Marantzów. Niestety w tym przypadku tylko zakup w ciemno wchodzi w grę, bo zwrot jest problematyczny.. Czy warto brać pod uwagę jeszcze Cambridge Audio A500? Charakter brzmienia może się sprawdzić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 Chyba że kupisz w jakimś dobrym komisie. Oni raczej się nie ogłaszają więc ciężko ich znaleźć. Ale wtedy można wypożyczać sprzęt do odsłuchu. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztoff Napisano 14 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 1 godzinę temu, S4Home napisał: Chyba że kupisz w jakimś dobrym komisie. Oni raczej się nie ogłaszają więc ciężko ich znaleźć. Ale wtedy można wypożyczać sprzęt do odsłuchu. Piotr Dobry pomysł, rozejrzę się po okolicy. Co sądzisz o A500? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 Nie jestem jego fanem. Ale rozumiem też osoby które go wybierają. Jest mi obojętny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztoff Napisano 14 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 3 godziny temu, S4Home napisał: Nie jestem jego fanem. Ale rozumiem też osoby które go wybierają. Jest mi obojętny. Rozumiem, ale miałem bardziej na myśli to, czy myślisz, że może sprawdzic się w mojej sytuacji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 14 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 Wszystkie CA jakie słuchałem grały bardziej górą i środkiem, tak na moje ucho. Takiego A500 sam kupowałem wiele lat temu koledze. Nie znam tych kolumn, nie słuchałem. Wyglądają super, szczególnie ta szczelina basowa. Jak z basem w tych kolumnach, jestem ciekawy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztoff Napisano 15 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 grudnia 2018 Z basu jestem naprawdę zadowolony. Na odsłuchu był bardziej punktowy ze względu na kubaturę pomieszczenia, w moich warunkach rozszerzył się i nabrał mięsistości, także jest bardzo fajnie. Daje się odczuć czystość basu, także może być coś na rzeczy z portem szczelinowym jak to argumentują z AE. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts