norbertson87 Napisano 7 października 2018 Udostępnij Napisano 7 października 2018 (edytowany) Witam, Będę wdzięczny za pomoc w wyborze amplituner do zestawu https://archiwum.rms.pl/zestaw-kolumn-kina-domowego-5-1-focal-sib-co-pack-cinemascope Głowię się niemiłosiernie jaki ampli byłby odpowiedni, żeby maksymalnie wykorzystać ich potencjał, ale jednocześnie żeby bezsensownie nie przedobrzyć w wyborze. Rozglądałem się już nawet za onkyo 809, ale nie jestem pewien czy aż taki ampli jest potrzebny. Szukam tylko wśród używanych ampli do 1300zł Jeśli możecie pomóc będę wdzięczny. Edytowano 7 października 2018 przez norbertson87 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 października 2018 Udostępnij Napisano 8 października 2018 Jeśli do takiej kwoty znajdziesz 809 to dobra opcja. Ostatnio nowe Denon x2500 chodziły po 1500 zł to też warto dołożyć. Zawsze to nowy. 809 jest jednak znacznie lepszym modelem. Myślę że stara poczciwa Yamaha też się nada. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbertson87 Napisano 8 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 października 2018 czyli 809 nie byłaby tu przesadą ? patrzyłem tez na yamahy 77x, 67x Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 października 2018 Udostępnij Napisano 8 października 2018 Nie byłby ale pamiętaj weź pod uwagę jego stan. Nowsze będą po prostu pewniejsze. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbertson87 Napisano 8 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 października 2018 mam mozliwosc kupna 809 za 1050zl. wedlug sprzedajacego stan tip top i moge go osobiscie obejrzec. ale dzieki za uwagi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 października 2018 Udostępnij Napisano 9 października 2018 Cena nie zła. Moim zdaniem wystarczy ci seria 6. Jeśli mogła by być nowsza. Ale maszyna na prawdę zacna była. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts