Tomasz Zdeb Napisano 24 października 2018 Udostępnij Napisano 24 października 2018 Hej jakiś czas temu kupiłem Yamahę jak w temacie ogólnie jestem zadowolony natomiast przy filmie brakuje mi nieco basu. Próbowałem to podkręcić ale ustawianie indywidualnie każdego głośnika nie daje dobrego efektu a przynajmniej ja się na tym nie znam. Myślałem o zakupie subwoofera który problem rozwiąże. Raz nie może być to olbrzymia skrzynia dwa chciałbym wydać kilka stów a nie tysięcy. Myślałem o magnat 302a ale nie wiem czy to dobry pomysł a przede wszystkim czy będzie go słychać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 października 2018 Udostępnij Napisano 24 października 2018 Witaj Jakbyś nie podkręcał tak braku basu w odpowiednich scenach nie uzyskasz bez suba. To ważniejsza kolumna niż frontowe w takiej konfiguracji. Do twoich potrzeb polecam 302a bo to tania i dobra konstrukcja. I uwierz słychać go:) słychać! Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Zdeb Napisano 24 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 października 2018 31 minut temu, S4Home napisał: Witaj Jakbyś nie podkręcał tak braku basu w odpowiednich scenach nie uzyskasz bez suba. To ważniejsza kolumna niż frontowe w takiej konfiguracji. Do twoich potrzeb polecam 302a bo to tania i dobra konstrukcja. I uwierz słychać go:) słychać! Piotrek a jesteś mi go w stanie w przyzwoitej cenie ściągnąć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 października 2018 Udostępnij Napisano 24 października 2018 W tej co mamy na stronie to jeden z modeli które tak długo są na rynku i tak ich cena została zaniżona że po prostu wiele firm tym nie handluje, bo się nie opłaca. My mamy ale po odjęciu podatku dochodowego zostaje na kawę ? Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts