Skocz do zawartości

Yamaha rx483 quadral 6500 5.0 jaki sub do tego?

Recommended Posts

Napisano

Hej jakiś czas temu kupiłem Yamahę jak w temacie ogólnie jestem zadowolony natomiast przy filmie brakuje mi nieco basu. Próbowałem to podkręcić ale ustawianie indywidualnie każdego głośnika nie daje dobrego efektu a przynajmniej ja się na tym nie znam. Myślałem o zakupie subwoofera który problem rozwiąże. Raz nie może być to olbrzymia skrzynia dwa chciałbym wydać kilka stów a nie tysięcy. Myślałem o magnat 302a ale nie wiem czy to dobry pomysł a przede wszystkim czy będzie go słychać?

Napisano

Witaj

Jakbyś nie podkręcał tak braku basu w odpowiednich scenach nie uzyskasz bez suba. To ważniejsza kolumna niż frontowe w takiej konfiguracji. 

Do twoich potrzeb polecam 302a bo to tania i dobra konstrukcja. 

I uwierz słychać go:) słychać!

Piotrek

Napisano
31 minut temu, S4Home napisał:

Witaj

Jakbyś nie podkręcał tak braku basu w odpowiednich scenach nie uzyskasz bez suba. To ważniejsza kolumna niż frontowe w takiej konfiguracji. 

Do twoich potrzeb polecam 302a bo to tania i dobra konstrukcja. 

I uwierz słychać go:) słychać!

Piotrek

a jesteś mi go w stanie w przyzwoitej cenie ściągnąć?

Napisano

W tej co mamy na stronie :(

to jeden z modeli które tak długo są na rynku i tak ich cena została zaniżona że po prostu wiele firm tym nie handluje, bo się nie opłaca. My mamy ale po odjęciu podatku dochodowego zostaje na kawę ?

Piotrek