Paweł Wiertelorz Napisano 4 listopada 2018 Napisano 4 listopada 2018 Hej Mam szybkie pytanie - czy jestem w stanie rozszerzyć soundbar o dodatkowe bezprzewodowe głośniki ? Soundbar będzie zmontowany w samochodzie Lublin3 ( zrobiliśmy już taki manewr w Żuku i REWELACYJNE wrażenia ). Chcemy teraz dać więcej czadu na postojach, bo samochód jest szykowany na rajd charytatywny ZŁOMBOL ! Chcemy móc wyciągnąć na zewnątrz ze dwa / trzy / cztery głośniki bezprzewodowe - nie wiem czy uda się to sparować. Macie jakieś pomysły / doświadczenia ? Chcemy się oprzeć o jednego producenta np. JBL ( mamy kilka przenośnych głośników ) lub innych ale tak żeby się udało sparować z naszymi głośnikami. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 4 listopada 2018 Napisano 4 listopada 2018 JBL nie. Yamaha tak. Ale to się u was nie sprawdzi bo trzeba je mieć podłączone do sieci nie po bt. Piotrek Odpisz, cytując
Paweł Wiertelorz Napisano 4 listopada 2018 Autor Napisano 4 listopada 2018 tzn żaden soundbar nie ma możliwości podpięcia dodatkowych głośników po BT ? Odpisz, cytując
S4Home Napisano 5 listopada 2018 Napisano 5 listopada 2018 Chyba Philips tak działał z jednym swoim modelem, ale uwierz nie chcesz go Piotrek Odpisz, cytując
Marcin Hanisz Napisano 5 listopada 2018 Napisano 5 listopada 2018 a jbl 5.1 z odlaczanymi satelitkami?mialem sb 450 łupał az milo:D Odpisz, cytując
Recommended Posts