Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Aha i pasują do wszelakich wzmacniaczy typu no uniwersalne? Trzeba by było przesłuchać bo zależy co kto lubi, ciekawe czy są o wiele lepsze od odchodzących celanów? Celany odchodzące i spadające ceny promocyjne są w tej promocji nadal mega wysokie 

Napisano

Interesuje mnie ten wzmak 

https://allegro.pl/onkyo-a-9070-czarny-i7645852313.html

Miał już ktoś z kolegów do czynienia z tym alegrowiczem ?

Znalazłem jeszcze inne oferty☺️ 

https://allegro.pl/wzmacniacz-onkyo-a-9070-stan-jak-nowy-krakow-i7667955538.html

https://allegro.pl/wzmacniacz-onkyo-a-9070-czarny-i7668062099.html

Teraz się muszę zastanowić z której skorzystać

Ktoś coś doradzi , bo ja nie mam doświadczenia w kupowaniu takiego sprzętu.

Napisano

Ten pierwszy to powystawowy, gwarancja 24 miesiące to bierz ? zadzwoń do niego, możesz zrobić płatność przy odbiorze ? ten drugi to oferta już nieaktualna, ten trzeci max-volume to ja od niego wziąłem, on to sprowadza z zagranicy, stan zgodny z opisem, zwroty też ma w ciągu dwóch tygodni, tam instrukcja jest w obcym języku a nie polskim, to wygląda tak że on bierze z zagranicy i gwarancję ma u siebie, z tyłu na sprzęcie masz jego naklejki, zerwanie to utrata gwarancji, jakby coś się zepsuło to wysyłasz do niego, a on do serwisu do Niemiec, taka niedogodność, ale ceny ma dobre, zbijesz go na 100zl mniej 

Z tym że zauważ w ogłoszeniu numer jeden, nie ma zdjęć stanu faktycznego, poproś o fotki żeby Ci wysłał i podpytaj czy on prowadzi sklep audio, czy skądś ma te powystawowe, bo tam jeden kupujący napisał że zasugerował się zdjęciem głównym czyli wklejonym dostępnym w necie, amplituner na zdjęciu był czarny, a przyszedł mu srebrny 

Napisano

Już kupiłem. Ta nieaktualna oferta to moja sprawka ?

Po długiej i sympatycznej rozmowie stwierdziłem że kupię u niego. Jak dobrze pójdzie to w piątek będzie u mnie.  Jeszcze jutro rano zamówię malinkę i powinno być cacy.

Napisano

Aha no to super, szkoda że gwarancji nie ma na niego, ale ze zdjęć wygląda idealnie, zreszta raczej się nie psują ? gratuluje zakupu, będziesz bardzo zadowolony z tego wzmacniacza, jest baaaaaardzo dobry ? i do tego te Aurora 700?

A obcykałeś te inne pozycje które wkleiłeś? Czy tylko tego od którego zamówiłeś?

Napisano

Sprzedający nie jest żadnym handlarzem, to pasjonat i meloman , więc wolałem kupić od niego. Zapewniał że stan jest jak ze sklepu i to naprawdę dobra maszyna. Mam nadzieję że wzmacniacz wyciągnie wszystko co najlepsze z aurorek ☺️

Napisano

No mam przecież ten sam wzmacniacz, więc wiem o tym ? wyciagnie z nich soki to po pierwsze, po drugie masz dwie konfiguracje z direct i bez, dźwięk się różni, no i oczywiście i tak nie wykorzystasz całej mocy, tak jak i ja