Arturas Napisano 9 listopada 2018 Udostępnij Napisano 9 listopada 2018 Aha i pasują do wszelakich wzmacniaczy typu no uniwersalne? Trzeba by było przesłuchać bo zależy co kto lubi, ciekawe czy są o wiele lepsze od odchodzących celanów? Celany odchodzące i spadające ceny promocyjne są w tej promocji nadal mega wysokie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 listopada 2018 Udostępnij Napisano 9 listopada 2018 Nie , nie do końca są takie uniwersalne. Nie pasują do wzmacniaczy jasnych i słabych mocowo. Wyjątek to podłączeni do lamp, tutaj słabość jest nadrabiana bardzo dobrym zaokrągleniem. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy 79 Napisano 14 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 listopada 2018 Interesuje mnie ten wzmak https://allegro.pl/onkyo-a-9070-czarny-i7645852313.html Miał już ktoś z kolegów do czynienia z tym alegrowiczem ? Znalazłem jeszcze inne oferty☺️ https://allegro.pl/wzmacniacz-onkyo-a-9070-stan-jak-nowy-krakow-i7667955538.html https://allegro.pl/wzmacniacz-onkyo-a-9070-czarny-i7668062099.html Teraz się muszę zastanowić z której skorzystać Ktoś coś doradzi , bo ja nie mam doświadczenia w kupowaniu takiego sprzętu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 14 listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 listopada 2018 Ten pierwszy to powystawowy, gwarancja 24 miesiące to bierz ? zadzwoń do niego, możesz zrobić płatność przy odbiorze ? ten drugi to oferta już nieaktualna, ten trzeci max-volume to ja od niego wziąłem, on to sprowadza z zagranicy, stan zgodny z opisem, zwroty też ma w ciągu dwóch tygodni, tam instrukcja jest w obcym języku a nie polskim, to wygląda tak że on bierze z zagranicy i gwarancję ma u siebie, z tyłu na sprzęcie masz jego naklejki, zerwanie to utrata gwarancji, jakby coś się zepsuło to wysyłasz do niego, a on do serwisu do Niemiec, taka niedogodność, ale ceny ma dobre, zbijesz go na 100zl mniej Z tym że zauważ w ogłoszeniu numer jeden, nie ma zdjęć stanu faktycznego, poproś o fotki żeby Ci wysłał i podpytaj czy on prowadzi sklep audio, czy skądś ma te powystawowe, bo tam jeden kupujący napisał że zasugerował się zdjęciem głównym czyli wklejonym dostępnym w necie, amplituner na zdjęciu był czarny, a przyszedł mu srebrny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy 79 Napisano 14 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 listopada 2018 Już kupiłem. Ta nieaktualna oferta to moja sprawka ? Po długiej i sympatycznej rozmowie stwierdziłem że kupię u niego. Jak dobrze pójdzie to w piątek będzie u mnie. Jeszcze jutro rano zamówię malinkę i powinno być cacy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 14 listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 listopada 2018 Aha no to super, szkoda że gwarancji nie ma na niego, ale ze zdjęć wygląda idealnie, zreszta raczej się nie psują ? gratuluje zakupu, będziesz bardzo zadowolony z tego wzmacniacza, jest baaaaaardzo dobry ? i do tego te Aurora 700? A obcykałeś te inne pozycje które wkleiłeś? Czy tylko tego od którego zamówiłeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy 79 Napisano 14 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 listopada 2018 Sprzedający nie jest żadnym handlarzem, to pasjonat i meloman , więc wolałem kupić od niego. Zapewniał że stan jest jak ze sklepu i to naprawdę dobra maszyna. Mam nadzieję że wzmacniacz wyciągnie wszystko co najlepsze z aurorek ☺️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 14 listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 listopada 2018 No mam przecież ten sam wzmacniacz, więc wiem o tym ? wyciagnie z nich soki to po pierwsze, po drugie masz dwie konfiguracje z direct i bez, dźwięk się różni, no i oczywiście i tak nie wykorzystasz całej mocy, tak jak i ja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 listopada 2018 7 godzin temu, Arturas napisał: Ten pierwszy to powystawowy, gwarancja 24 miesiące to bierz Gwarancja ale PRODUCENTA!!. W polsce nie ma czegoś takiego!! Pamiętajcie, Ale wzmak warty zakupu. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts